Jason Reitman, Ghostbusters 3'ün Hikaye Detaylarını Paylaştı

Eski ve yeni bir araya geliyor.

Ghostbusters serisi uzun bir aradan sonra devam filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Aslında 2016 yılında bir Ghostbusters filmi çıkmıştı fakat o filmi ne kadar erken unutursak o kadar iyi. Zaten 2016 yılında çıkan film başarısız bir reboot denemesiydi. Jason Reitman'ın yazıp yöneteceği film ise hikayeye kaldığı yerden devam edecek. 

İlk iki filmin yönetmeni olan Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman yeni filmle ilgili uzun zamandır güzel haberler veriyor, yaptığı son açıklama da yine filmle ilgili umutları taze tutmayı başardı.

"Bu filmi yaparken orijinal filme bir aşk mektubu yazmak istedik, ben bile bir Hayalet Avcıları filmi yapmayı beklemiyordum. Kendimi indie filmler çeken bir yönetmen olarak hayal ediyordum, Sundance filmleri yaparken. Sonrasında bu karakter aklıma geldi, 12 yaşında bir kız çocuğu. Karakter ilk aklıma geldiğimde kızın kim olduğunu veya niye aklıma geldiğini kestiremedim daha sonra onu bir proton çantasıyla hayal edince hikaye başlamış oldu ve uzun yıllar içinde şekillendi. Bir kızla başladı ve aniden bir aile haline geldi." diyen oğul Reitman hikayenin ortaya çıkış aşamasını anlattı. 


Eski ve yeni karakterlerin bu filmde bir araya geleceğini zaten biliyorduk, Jason Reitman da bu durumu bir kez daha doğrulamış. "Tüm orijinallere ulaşmayı başardık, oyuncular, ekip, Hayalet Avcıları'nı yapan herkese ve bunu bir şekilde ufak bir grubun bir araya gelme etkinliği haline getirmeyi başardık. orijinal filmde çalışmış bir danışma kurulu kurduk ve bu da filmi doğru şekilde yaptığımızdan emin olmamızı sağlıyor. Yeni film, yeni karakterler olacak ve tamamen yeni bir mekan ile karşınıza çıkacağız. Umuyorum ki hayranlar da bu konuda bana katılacaktır çünkü karakterler harika ve onları sizlere tanıtmak için sabırsızlanıyorum." diyerek usta Hayalet Avcıları ile birlikte çalıştıklarını duyurdu. 

1989 yılında çıkan Hayalet Avcıları 2'den 31 yıl sonra geçecek olan üçüncü filmin 10 Temmuz 2020'de vizyona girmesi bekleniyor. Filmle ilgili bu kadar umutlanmışken umuyorum ki bu sefer umutlarımız kırılmayacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum