Jason Reitman, Hayalet Avcıları 3'ün Yeni Oyuncularını Açıkladı

Artık proton silahları size emanet

2018'in son ayları ve 2019'un ilk aylarında Hayalet Avcıları 3'e dair oldukça güzel haberler aldık. Orijinal iki filmin yönetmeni Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman tarafından hazırlıklarına başlanan Hayalet Avcıları 3, geçtiğimiz aylarda oyuncu arayışlarına da başlamıştı. 12 yaşında bir erkek çocuğunu ve 13 yaşında bir kız çocuğunu canlandırmak üzere oyuncu arayışlarına başlayan yapımcılar, aradıkları isimleri bulmuş. Yönetmen Jason Reitman Twitter hesabından filmin yeni oyuncularını duyurdu.

"Aileyle tanışın." açıklamasıyla paylaşılan tweette 3 yeni oyuncu yer alıyor. Daha önce Avengers: Infinity War'da da gördüğümüz Carrie Coon, Stranger Things ve IT'den tanıdığımız Finn Wolfhard ve son olarak Captain Marvel'da da gördüğümüz Mckenna Grace filmin yeni oyuncuları olacak. Jason Reitman'ın aileyle tanışından kastı ise bu üçlünün filmde bir aileyi canlandıracak olması. Wolfhard ve Grace, Carrie Coon'un çocuklarını canlandıracak. Bu ailenin filmin eski kahramanlarından birisinin ailesi olma ihtimali var. Fakat henüz kesin bir durum söz konusu değil.

20 Temmuz 2020'de çıkacak olan Ghostbusters 3 filmi, 2016 yılında vizyona giren reboot filmini yok sayıp, 2. filmin devamı olarak karşımıza çıkacak. Jason Reitman, filmde eski oyuncuların yer alacağını belirtmişti. Fakat henüz eski oyuncular adına resmi bir açıklama yapılmadı. Önümüzdeki dönemde yeni filmde kimlerin yer alıp, almayacağını daha net bir şekilde öğreniriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum