Jessica Jones 2. Sezon Fragmanında Geçmişini Sorguluyor

Kilgrave'den sonra sırada farklı sorunlar var!

Netflix'te izleyici karşısına çıkan Jessica Jones önümüzdeki ayda ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizinin ikinci sezonu için paylaşılan fragmanda kahramanımızın geçmişine dair önemli sorulara yanıt aradığını görüyoruz. Ayrıca şehirde yeni bir kötü ortalığı birbirine katıyor gibi görünüyor.

Jessica Jones'u son olarak The Defenders'ta seyretme şansımız olmuştu. Daredevil, Luke Cage ve Iron Fist ile tanışan kahramanımız bu maceranın ardından kendi sorunlu hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Kilgrave'i alt etmesinin ardından kendine ve geçmişine dair yeni sorular kafasını kurcalamaya başlıyor. İpuçlarını takip ederek süper güçlerini nasıl elde ettiğini ve başından neler geçtiğini anlamaya çalışıyor. Bulduğu cevaplar ise hiç hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor. Öte yandan New York'ta bir katilin terör estirdiğini anlıyoruz. Bunun da Jessica'nın geçmişiyle bağlantılı bir durum çıkacağından şüpheleniyoruz.

Krysten Ritter,, Carrie-Anne Moss, Eka Darville, J.R. Ramirez, Janet McTeer gibi isimlerin rol aldığı ikinci sezon 8 Mart'ta Netflix'e eklenecek. Kahramanımızın başına neler geleceğini de ancak o zaman öğrenebileceğiz. Bakalım Kilgravesiz Jessica Jones nasıl olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum