Joaquin Phoenix, Joker Rolü İçin 23 Kilo Vermiş

Rolü benimsemenin böylesi

Warner Bros. merakla beklenen filmi Joker'in son fragmanını geçtiğimiz günlerde yayınladı. Joaquin Phoenix'in Joker rolüne ne kadar entegre olduğunu görebildiğimiz bu fragmanda, bu ikili arasındaki bağı da görmüş olduk. İyi bir metot oyuncusu olduğu her fırsatta dile getirilen Phoenix'in, bu rol için tam 23 kilo verdiği ortaya çıktı.

Yapımcı Todd Phillips ve Joaquin Phoenix, Los Angeles Times ekibinin mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Phillips oyuncunun 23 kilo verdiğini ifade ederken Phoenix, Joker rolünü üstlenmesindeki sebepleri açıkladı. Yıldız oyuncuya göre karakterin bir "çizgi roman kötü adamı" modundan çıkarak kompleks bir karaktere dönüşmesi ilgi çekici olmuş.


Phoenix: "Benim için en önemli şey bu. Hala karakterin anlayamadığım noktaları var ve bu beni rahatsız etmiyor. Bu soruların bazılarına cevap alamamak oldukça keyif verici."

Karakter ve film hakkında bazı yorumlarda bulunan Phillips ise şu ifadeleri kullanmış: "Herhangi bir çizgi roman konusunu takip etmedik. Bu durum bazı insanları sinirlendirebilir. Fakat kendi Joker'imizi yaratmayı daha çekici bulduk. Biz bu karakterin filmini değil, Joker'e dönüşmenin hikayesini çektik. Her şey bu adam ile alakalı."

Todd Phillips'in filmi 4 Ekim'de vizyonda olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum