Joaquin Phoenix, Joker'in Gülüşünün Arkasındaki ''Karanlık'' Sırrı Paylaştı

Metot oyunculuğu dediğin...

Todd Phillips'in merakla beklenen filmi Joker'in vizyona girmesine artık sadece aylar kaldı. Şimdiden Oscar tartışmalarının içerisinde kendine yer bulmayı başaran filmin baş rolü Joaquin Pheonix, yeni filmin tanıtımı için kolları sıvadı.

Venedik Film Festivali'nde ilk gösterimi yapılacak olan DC filmi için İtalyan Il Venerdi dergisine konuşan ödüllü oyuncu, karakterin alametifarikası olan gülüşüne nasıl çalıştığını açıkladı.


İyi bir "metot oyuncusu" olarak nitelendirilen Pheonix: "İlk önce gülüşe çalıştım. Bunun için patolojik ve nörolojik hastalıkları sebebiyle kontrolsüz şekilde gülen insanların videolarını izledim."

İtalya'nın popüler gazetesi La Repubblica'nın bir parçası olan dergi için Joker makyajını yapan Pheonix, kameraların karşısına geçerek bir poz da verdi.

Todd Phillips'in yöneteceği filmin kadrosu oldukça geniş. Joaquin Pheonix'in başrol oynayacağı filmde  Robert De Niro, Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais ve Shea Whigham gibi isimler de kadroda olacak.

Film, 4 Ekim'de vizyona girecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum