Jodie Whittaker ve Senarist Chris Chibnall Doctor Who'dan Ayrılabilir!

Nasıl yani?! 

Screen Rant'tan edindiğimiz bilgiler ışığında, Doctor Who'nun şu anki doktoru Jodie Whittaker ve dizide ilk kez bir kadını başrol yapmak gibi büyük değişikliklere imza atan Chris Chibnall 2019 yılında diziden ayrılabilir. Evet, evet emin olun biz de sizin kadar şaşırdık. 

11. sezon başlangıçta özellikle dizinin hayranları tarafından büyük eleştirilere maruz kalsa da büyük bir başarıya ulaştı. Buna rağmen Whittaker ve Chibnall'in başarıları uzun sürmeyebilir. 

İngiliz bilimkurgu dergisi Starburst'tan gelen bilgilere ise Chibnall ve Whittaker, önümüzdeki günlerde Doktor Who ile yollarını ayıracak. Bazı iddialara göre Chibnall dizinin perde arkasında olup bitenlerden pek hoşlanmamış. 

Chibnall ve başroldeki göz nuru Whittaker olur da 2019'da Doctor Who'yu bırakırsa gösterinin bir sonraki sezonunda ne olup biteceği büyük ölçüde değişecek. Bununla birlikte doktorun bir kez daha değişmesi gerekecek. Yani işin sonu BBC'nin tekrar doktor bulmaya çalışmasına kadar gidebilir. 

Tabi yine de bu haberlere şüpheyle yaklaşmakta fayda var. Nitekim bu durum yalnızca sadece bir söylentiden ibaret ancak ateş olmayan yerden de duman çıkmaz diyoruz ve bir yazımızı daha sonlandırıyoruz sevgili Oyungezerler. Gelişmeler için takipteyiz! 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum