John Romero'nun Tasarladığı Sigil, Bu Hafta Çıkış Yapıyor

Klasik Doom'u özleyenler için

Özünde bir Doom Megawad'ı (kısaca harita paketi) olan Sigil, bu hafta çıkış yapıyor. FPS türünün efsane isimlerinden olan John Romero, oyunun Cuma günü sitesi üzerinden indirilebileceğini açıkladı.

Romero'nun kendi sitesinden yayınladığı açıklama ise şöyle: "Bedava Sigil Megawad'ını 31 Mayıs 12:00'de (Türkiye Saati İle) buradan indirebilirsiniz". Oyun modunu daha önce satın alan oyuncular 6.66€'ya oyunun soundtrack'inin de içinde bulunduğu versiyona kavuşmuşlardı. Fakat bu açıklama ile mod tamamen bedava olmuş durumda.


Şubat ayında çıkması beklenen mod bir süre ertelenmişti. Romero bu ertelemenin "kutulu versiyonlar" sebebiyle oluştuğunu da belirtmişti. Daha önce modu oynama şansına erişen kullanıcıların incelemeleri çok iyi görünmese de oyun, eski Doom'a geri dönmek için harika bir sebep olacak.

Doom'un halefi niteliğinde olacak olan oyun, hikayenin 4. parçası olacak. 9 adet tek oyunculu ve 9 adet çoklu oyunculu haritaya sahip olan Sigil'i oynamak için 1993 yılında çıkan orijinal Doom'a sahip olmanız gerektiğini de hatırlatalım.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum