Josh Brolin, Dune 2'nin Çekim Tarihini Açıkladı

Kavurucu yaz sıcakları

Geçtiğimiz yılın en çarpıcı filmlerinden birisi şüphesiz Dune'du. HBO Max ile aynı anda sinemalarda gösterime girmesine rağmen görece iyi de bir gişe yapan Dune'un bu başarısı devam filminin de yolunu açtı. Usta yönetmen Denis Villenueve ve geniş kadrosuyla hız kesmeden ikinci filmin hazırlıklarına başlayan stüdyo umarım bu sefer daha fazla hikaye anlatmayı başarır. Filmin yıldızlarından Josh Brolin, Entertainment Weekly'e verdiği röportajda ikinci filmin çekim tarihini de açıklamış oldu. Dune 2'nin çekimleri Temmuz ayında başlayacak.

Aldığı kilolar üzerine gelen esprili bir soruya cevap veren Brolin, "Aslında daha çalışmaya başlamadım. Çekimlere Temmuz ayında başlayacağız ve hazırlıklara başlamnın tam zamanı. Oscar törenlerinde Javier ile birlikteydim, birbirimize göbeklerimizi gösterdik ve ona dedim ki; 'Çabucak hazır olmalıyız'" diyerek sıkı bir antrenman programına başlayacağının da sinyallerini vermiş.

Brolin'in yanı sıra Zendaya, Timothee Chalamet ve Oscar Isaac gibi önemli isimleri kadrosunda barındıran Dune geçen ay tam altı dalda Oscar ödülü kazanmayı da başarmıştı. Dune 2'nin 2023 yılında vizyona girmesi bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum