Judgment’ın Yapımcısı Hikayeyi Devam Ettirmek İstiyor

Ama şu an odak noktası oyunu diğer platformlarda çıkarmak…

Judgment henüz Batı piyasasında çıkışını gerçekleştirmedi, ama yapımcısı şimdiden geleceğe dair düşünmeya başlamış; oyunun hikayesinin devam ettiğini ve kahramanımız Takayuki Yagami’nin ekranlara döndüğünü görmeyi umut ediyormuş.

E3 2019’da Twinfinite ile bir röportaj gerçekleştiren yapımcı Kazuki Hosokawa, Judgment’ın geleceği ile ilgili olasılıklar hakkında da görüş beyan etmiş. Ryu Ga Gotoku Studio olarak, Yagami’yi tekrar bir oyunda başkarakter olarak görmeyi isteyip istemediklerine ilişkin bir soru üzerine Hosokawa, “Tabii ki, gelecekte hikayeyi devam ettirmeyi umuyoruz ve Yagami gibi bir karakter de bu işin temel parçalarından birisi” şeklinde cevap vermiş.

Oyunun PC için de çıkıp çıkmayacağı sorusuna ise, “Üzerinde düşünüyoruz, hatta şu anda diğer platformlarda çıkartılmasına yönelik ihtimalleri değerlendiriyoruz” şeklinde bir yanıt veriyor Hosokawa-san.

Gelecekte Judgment da Yakuza gibi bir seri haline gelir mi, serinin eski ve yeni oyunları PC için de çıkar mı, bunlar için önümüzdeki dönemdeki haberleri beklememiz gerekecek. O zamana kadar Judgment’ı elden geçirmekte fayda var :)

Oyun, 25 Haziran’da PS4 için çıkıyor. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum