Avalanche Studios, 'En Büyük' AAA Projesi İçin İşe Alımlara Başladı

Daha önce yapmadıkları büyüklükte bir oyun olacak

İsveçli geliştirici Avalanche Studios, birkaç yıldır genişleyerek gücünü artırıyor. Geliştirici ekip bu kez de "şimdiye dek ürettikleri en büyük AAA projesi için" New York'ta bulunan stüdyosunda işe alımlara başladı. Sektör analizcilerinden MauroNL, bu iş ilanlarının bir kısmını inceleme şansı bulmuş.

Twitter üzerinden ilanların detaylarını paylaşan MauroNL, Avalanche'in özellikle New York ofisi için başvuru açtığının üzerinde durmuş. ABD'deki bu stüdyoda daha önce Rage 2 ve Just Cause serisi gibi oyunlar üretildi. Açılan ilanlar arasında ise sistem programcısı, animasyon programcısı ve dünya tasarımcısı gibi roller bulunuyor.

Özellikle de sistem programcısı ilanındaki açıklamalar dikkat çekici. Avalanche, işe alınacak kişinin şimdiye dek ürettiklerin en büyük AAA projesinde önemli bir rol oynamasını istiyor. Animasyon kanadında ise daha önce denemedikleri teknolojilerin kullanılacağının altı çizilmiş.

Tabii ki oyunun ne olacağını tahmin etmek şimdilik çok zor. İlerleyen günlerde stüdyodan gelecek açıklamaları sizlerle paylaşacağız. 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
9 Eylül 2020 20:29

Bence daha önce başlayıp da çıkartamadıkları Half Life oyununu yapmayı planlıyorlar.İlla aynısı değildir ama yeni bir Half Life oyunu yapacaklarını düşünüyorum.

Parolamı Unuttum