Kate Walker, Syberia: The World Before İle Geri Dönüyor!

Yeni bir Syberia macerası daha

Microids ve Benoit Sokal, ünlü adventure oyunu serisi Syberia'nın yeni oyununu duyurdu.

Syberia: The World Before ismindeki oyun elbette bir kez daha Kate Walker'ın maceralarını konu alacak ve kendimizi yeni bir araştırmanın içinde bulacağız. Bu yeni yolculuğumuz bizi birden fazla kıtaya götürecek ve farklı zaman dönemlerinde geçecekmiş.

Bir buçuk yıldan beri geliştirilmekte olan Syberia: The World Before ile serinin özüne dönüleceği ve yolculuk ve keşife odaklanılacağı söyleniyor. Tabii ki oyunun çizimleri yine Benoit Sokal imzası taşıyacak. Karlı ortamları, otomatonları ve ilgi çekici karakterleriyle hem serinin hayranlarına, hem de yeni oyunculara hitap eden bir oyun olacakmış.


Microids başkan yardımcısı Elliot Grassiano, "Son bölümün yayınlanmasının üzerinden iki yıl geçti, hayranlarımızın o çok sevdikleri Kate Walker'ın yeni macerasıyla bir an önce buluşmak için sabırsızlandıklarını biliyoruz. Serinin bu yeni oyunu hem baş kahramanımız hakkında daha çok şey öğrenmenizi sağlayacak, hem de sizi ilk oyunların atmosferine geri götürecek" demiş.

Açıklamalarda ilk oyunlara yapılan vurgu çok önemli, çünkü serinin son oyunu bende büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Bir kere o sevdiğimiz seriyle Kate Walker dışında pek bir bağlantısı yoktu, hikayesi pat diye bitiyordu ve kontroller de cidden faciaydı. Acaba yine son oyundaki motoru mu kullanacaklar, yoksa eski oyunlara daha yakın bir deneyim mi sunacaklar çok merak ediyorum.

> Syberia 3 - İnceleme

Sokal da "önceki oyunlardan daha da gizemli bir hikaye, daha fazla otomaton, daha fazla bulmaca" diyor. İnanalım bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum