Kathy Rain Çok Kısa Bir Süreliğine Steam’de Bedava

Elinizi çabuk tutun :)

Eski tarz macera oyunlarını sevenlerden misiniz? Eğer öyleyse, bu haber ilginizi çekebilir. Bu kategorideki oyunlar arasında yer alan Kathy Rain'i çok kısa bir süreliğine Steam'den ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

Bir süre önce yeni oyunları Whispers of Machine'i oyunseverlerle buluşturan Clifftop Games'in önceki oyunu Kathy Rain; ilgi çekici bir hikayeye sahip, eski tarzı sevenlerin veya merak edenlerin keyifle oynayabileceği bir macera oyunu. Steam indirim dönemlerinde de tavsiyelerimiz arasında yer alan oyunlardandır kendisi.

İncelemelerden ve oyuncu değerlendirmelerinden de olumlu geridönüşler aldığını söylemek mümkün. Metacritic'te 24 incelemenin ortalaması 77 puan, 55 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması 7,4 puan olarak görülüyor. Opencritic'te ise 22 incelemenin ortalaması 80 puan.

Eğer ilginizi çekiyorsa, Steam sayfasına şuradan ulaşabilir, oyunu kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Bunun için çok kısa bir süreniz olduğunu bir kez daha hatırlatmış olalım; bu akşam 20:00 itibariyle sona erecek. Dolayısıyla elinizi çabuk tutmakta fayda var sevgili Oyungezerler :)

Parolamı Unuttum