Keanu Reeves, BRZRKR Uyarlamasını Yönetme İhtimalini Açıkladı

Bırak beni boğulayım...

Keanu Reeves'in ajandasında aksiyonsuz herhangi bir gün var mı gerçekten çok merak ediyorum. Filmlerde sadece oynamak artık Keanu ağabeye yeterli gelmiyor olacak ki ufuktaki çizgi roman uyarlaması BRZKR'ın yapımcılarından birisi de yine Keanu Reeves. Aynı zamanda filmde başrolde de izleyeceğimiz Reeves'i tüm bunlar azmış gibi yönetmen koltuğunda da görebiliriz. Bu epey düşük bir ihtimal ama çıkmadık candan ümit kesilmez. 

Matt Kindt ve Ron Garney ikilisinin yarattığı BRZRKR çizgi romanı ikinci cildine kavuştu. Yeni cildin tanıtımı sırasında filmle ilgili açıklamalarda yapıldı. Keanu Reeves, henüz senaryoyu okumadığını belirtti ve filmde yönetmen koltuğunda oturma şansını "yüzde otuz üç" olarak açıkladı. Geçtiğimiz günlerde de filmin senaristi Mattson Tomlin senaryonun tamamlandığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Keanu Reeves'in kariyerinde bir adet yönetmenlik de bulunuyor. 2013 yılında vizyona giren Man of Tai Chi filminde Keanu Reeves hem başrol oynamış hem de filmi yönetmişti. 

BRZRKR hikayesinde yarı tanrı yarı insan, "astığım astık, kestiğim kestik" bir karakteri canlandıracak olan Keanu Reeves'in bu yeni adaptasyonla ilgili büyük beklentileri de var. Zaten projeye Reeves'in dahil olmasıyla birlikte BRZRKR için bir roman yazılmaya başladı ve Netflix tarafından çizgi roman uyarlaması bir anime siparişi verildi. Hal böyle olunca BRZRKR'ı ilerleyen dönemlerde seri filmler veya modern dönemin gerektirdiği "sinematik evren" şeklinde görürsek hiç şaşırmayın. Filmin ne zaman gösterime gireceği ise henüz netlik kazanmadı. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum