Keanu Reeves, Wolverine'i Oynamak İstiyor!

Rüya casting olabilir, ikisi de asla yaşlanmıyor ve ikisi de yaptığı işte "en iyisi".

Son yıllarda çizgi roman uyarlamalarıyla ilgili binlerce haber çıkıyor, bazıları çok sükse yaratıyor, bazıları sönük kalıyor fakat bu haber benim kafamda müthiş kıvılcımlar yaktı. Keanu Reeves'i Wolverine rolünde görmek, Logan'ın o asabiyetini hissetmek, zaten yaşlanmayan Wolverine'i zaten yaşlanmayan bir oyuncuyla izlemek çok acayip olabilir. Buradaki tek sıkıntı Keanu Reeves'in de tıpkı bir önceki Wolverine'i canlandıran Hugh Jackman gibi aşırı uzun olması. Zira Wolverine'in lakaplarından birisi "shorty".

Hugh Jackman'ın efsanevi bir finalle, Logan filminin ardından Wolverine rolünü bırakmasının ardından, Disney-Fox anlaşması geldi ve X-Men hakları da Disney'in eline geçti. Disney MCU için yeni bir X-Men evreni yaratmayı planlıyor ve bu evrende X-Men üyelerini kimin canlandıracağı belli değil. Sadece Ellen Page'in yeniden Kitty'i canlandırabileceği konuşuluyor, o kadar. Reeves daha önceki demeçlerinde Batman ya da Wolverine'i oynamak istediğini söylemişti, bu konuyla ilgili gelen soruya da "İkisi arasında kalırsam Wolverine'i oynamaktan büyük keyif duyarım" diyerek role yeşil ışık yaktı. Tabii Disney kendisini Wolverine olarak değerlendirir mi? Bilemiyorum, zira her ne kadar yaşlanmasa da kendisi şu an itibariyle 54 yaşında. Gerçi Wolverine'in de X-Men çizgi romanlarında yer aldığı yaşı 100'ün üzerinde... 1880'lerin sonuna doğru doğduğu bilinen James "Logan" Howlett ile Keanu Reeves'in en büyük ortak özellikleri sadece yaşlanmamaları değil, bir de laf yerine icraat yapmaları ve yaptıkları işte "en iyi" olmaları.

Olma ihtimali her ne kadar çok düşük olsa da, sinemada Keanu Reeves'i Wolverine rolünde izlemeyi düşünmek bile oldukça gaza getirici. Bakalım Disney'in yeni MCU projelerinde X-Men nasıl işlenecek? Bu X-Men'in diğer oyuncuları kimler olacak ve tabii en önemlisi bu serilerde Wolverine'in rolü ne olacak, çünkü Fox'un filmlerinde Wolverine baş karakterdi, belki MCU yaratacağı evrenin merkezine Cyclops ya da başka bir karakteri koymak isteyebilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum