Kena: Bridge of Spirits Bu Yıla Yetişemeyecekmiş

Artık gerçekçi hedefler koysanız?

Kena: Bridge of Spirits, Sony'nin 11 Haziran tarihinde düzenlenediği Future of Gaming Show'da tanıtılan oyunlardan biriydi. Oldukça ilgi çekici bir tasarıma sahip, hikaye tabanlı bu aksiyon macera oyunu bu ay da Game Informer'a kapak olmuş, böylece oyun hakkında özellikle de PS5'teki performansına ve özelliklerine dair önemli bilgiler öğrenmiştik.

Oyunun bu yıl sonuna doğru çıkması, hatta PlayStation 5'in çıkış dönemine denk getirilmesi bekleniyordu ancak oyunun geliştiricisi Ember Lab yaptığı açıklamayla Kena: Bridge of Spirits'in 2021'in birinci çeyreğine ertelendiğini duyurdu.

Erteleme sebebi tahmin edebileceğiniz gibi büyük ölçüde COVID-19 salgınına dayanıyor. Geliştirici ekip bu gecikmeyi oyunu daha da cilalamak için kullanacakmış.

Buraya kadar her şey normal, ama bana tuhaf gelen oyunun Haziran'da duyurulmuş olması. Oyun duyurulduğu tarihte zaten salgının etkilerini yoğun biçimde yaşıyorduk, Eylül ayına geldiğimizde de mi 'salgın var, oyun yetişmeyecek' diye düşündüler, o kısmı gerçekten anlayamadım. Stüdyoların oyunlarının çıkışları için gerçekçi hedefler koymaması, sıklıkla buna benzer erteleme haberleri almamıza yol açıyor.

Kena: Bridge of Spirits, PC'de de Epic Games Store'a özel bir oyun olacak. Oyun PS4, PC ve PS5 için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum