Kevin Feige, Disney Yayın Servisine Gelecek Olan Marvel Dizilerinden Bahsetti

Daha fazla Marvel, daha fazla içerik, daha fazla teori...

Disney'in önümüzdeki sene bir yayın servisi başlatacağını artık herkes biliyor. Ellerindeki tüm markaları burada değerlendirmek isteyen Disney'in en çok bel bağladığı markalarından birisi de şüphesiz Marvel. MCU'nun başında olan Kevin Feige, Disney yayın servisine gelebilecek olan Marvel dizilerinin içeriğinden bahsetti.

MCU filmlerinin sunamayacağı içerikleri sunacaklarını belirten Feige, işlerinin henüz tamamen bitmediğini kendisinin de daha tam olarak her şeyi bilmediğini belirtti. Disney ile Fox'un arasındaki anlaşma konusunda da konuşan Kevin Feige, "Paul Grengrass bana yayın servisinden bahsetti ve inanıyorum ki bu bizim de içerik üreteceğimiz bir sistem olacak ve bu da heyecan verici. Kamp ateşindeki hikayeleri seviyorum. Fakat kamp ateşleri birbirinden farklı olabilir. Bu yayın sistemi için kesinlikle hikayeler anlatacağız, sinemada anlatamadıklarımızı anlatacağız. Daha uzun bir anlatış belki de, çizgi romanlarda olduğu gibi. Fakat sinemada yakaladığımız çizgiyi de koruyacağız ki bu da ekmeğimize yağ sürüyor." diyerek yeni gelecek olan dizilerin MCU'da göremediğimiz kısımları içereceğinin sinyallerini verdi.

Bazı karakterlerin sadece sinemada kalacağını da belirten MCU Patronu, "Black Panther'i örnek verirsek. O gerçek umutları ve gerçek rüyaları temsil etti. Ayrıca insanların yıllardır hayalini kurduğu filmleri yansıttık. Bir çok insan karakterleri gördüğü zaman, 'Bir dakika, bu kahraman bana benziyor!' tepkisini verdi. İnsanlar anlaşılmadıklarını düşünüyor. Kendilerini sinemada gördükleri zaman gerçekten çok heyecanlanıyorlar ve bizde bu işi çok ciddiye alıyoruz." diyerek hem film politikalarından bahsetti hem de yeni yayın servisine gelmeyecek olan kahramanlar hakkında ipuçları verdi.

Şu an itibariyle Loki, Scarlet Witch ve Winter Soldier ile Falcon için diziler yolda. Bakalım Disney, bu yeni yayın servisi için Marvel'dan başka hangi kahramanları kendi şovuna kavuşturacak. Siz hangi karakterin dizisini izlemek isterdiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum