Kevin Feige, MCU'nun Sıradaki Ekibinin Sinyallerini Verdi

Su uyur, MCU uyumaz

Marvel Sinematik Evreni 2008 yılından bu yana oldukça istikrarlı bir şekilde her yıl çok sayıda filmle karşımıza çıkıyor. Son olarak tüm evreni değiştiren Avengers: Endgame ile birlikte büyük bir yaprak dökümüne şahit olduk, alıştığımız, bildiğimiz karakterlerin büyük bir kısmı MCU'dan ayrıldılar, tabii bu durum için "şimdilik" demekte fayda var zira Disney'in işleri pek belli olmaz.

Endgame ve sonrasında gelen Spider-Man: Far From Home ile birlikte üçüncü aşamayı sonlandıran MCU'nun yeni aşaması Mayıs ayında Black Widow filmiyle başlayacak. Kafalardaki en büyük soru işareti ise Avengers'a ne olacağı? MCU'da Avengers yeni bir kadroyla devam mı edecek? Yoksa yeni bir ekip mi kurulacak? Marvel Stüdyoları patronu Kevin Feige bu konuya açıklık getirmiş.

ScreenCrush'a konuşan Feige, "Tüm MCU tamamen birbirine bağlı. Fakat bizim esas yaptığımız iş aynı anda sadece bir filme odaklanmak. Yapabileceğimizin en iyisi olacak şekilde bir Black Widow filmi çekmek istiyoruz, tıpkı Eternals, Shang-Chi, Doctor Strange, Thor, Captain Marvel, Black Panther filmleri için olduğu gibi. Sonrasında bu hikayeler evrim geçiriyor. Ardından, evet hepsinin bir araya geldiğini görmek, büyük bir plana göre hareket ettiklerini görmek oldukça eğlenceli oluyor. Size yine böyle bir şeyin yolda olduğunun sözünü verebilirim." diyerek elde kalan karakterlerin de yeni karakterlerin de ekip olarak filmlerinin çıkacağını resmen duyurdu.

MCU'nun gelecek takvimindeki filmlerden The Eternals zaten bir ekip filmi ve mevcut zaman diliminin çok daha öncesinde geçiyor. Onu ve yine geçmiş dönemde geçecek olan Black Widow filmini bir kenara bırakacak olursak Thor, Captain Marvel, Dr. Strange, Black Panther ve Shang-Chi gibi karakterlerin yer alacağı yeni bir Avengers ekibi karşımıza çıkabilir. Bu yeni ekip orijinalin yerini tutar mı? Kestirmek güç ancak Disney/Marvel ortaklığı bu zamana kadar pek başarısız olmadı, mutlaka ilerleyen dönemler için gizli silahları vardır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum