Kevin Feige, Yeni MCU Karakterleri İçin İlk İşareti Verdi

Paralel evren teorileri gerçek gibi

Marvel Sinematik Evreni için yeni bir dönem yaklaşıyor. Dördüncü aşamanın başlamasına 5 aylık bir süre kaldı ve bu aşamada bazı yeni karakterleri de göreceğiz. Lakin hayranların asıl merak ettiği karakterler Fox anlaşmasının ardından MCU bünyesine geçen X-Men ve Fantastik Dörtlü karakterleri. Bunların hikaye açısından evrene dahil olması için en mantıklı yol Avengers: Endgame ile birlikte açılan paralel evrenler kapısı. Bu konuda en çok şey beklediğimiz film ise yeni Doctor Strange filmi olacak. 

MCU'nun yeni karakterleri hakkında açıklamalarda bulunan Marvel Stüdyoları patronu Kevin Feige, yeni karakterleri görmek için ilerleyen dönemi işaret etti. Bir filmin sadece adıyla veya başrolüyle açıklanmaması gerektiğini söyleyen Feige, yeni karakterleri sürpriz bir şekilde tanıtabileceklerini belirtti.

"Bazen filmin ismine koymak için bir kahraman seçmeniz gerekir, buraya koyduğunuz ana karakter veya ana takım ekranda daha fazla gözükmelidir. Bu bir film yapmanın ve geliştirmenin en temel yoludur. Ardından şu soruları da sordurmanız gerekiyor 'Şimdi kim gelecek?' ve 'Şimdi kim buraya uyum sağlayacak'. Bunlar film geliştirmek adına önemli. Örneğin sıradaki Doctor Strange filmminde bazı yeni MCU karakterleri göreceğiz ve bunlardan bazıları bu filmde ilk kez karşımıza çıkacak. Siz bunların kim olacağını tahmin edemezsiniz fakat biz bu konuyu işletecek oldukça güzel bir yol bulduk. Bu işe yarıyor, çünkü yapmak istediğimiz filmlerin bir sistemi var ve bizim bir şeyler yapmak istediğimiz karakter her zaman sisteme uyum sağlıyor." diyen Feige, MCU'nun yeni döneminde 5 Mayıs 2021'de vizyona girecek olan Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmiyle birlikte tamamen yeni ve beklenmedik karakterler göreceğimizi açıkladı.

Doctor Strange'in devam filmi sadece filmlere eklenecek yeni karakterler için değil Disney+ dizileri için de kilit rol oynayacak. WandaVision dizisi duyurulmasıyla birlikte sonunda Doctor Strange filmine bağlanacağı açıklanmıştı. Şimdi yeni karakterlerin de gelecekte Disney+ dizileriyle karşımıza çıkması adına Dr. Strange 2 yine büyük rol oynayacak gibi gözüküyor. 2022 yılının ardından hem Disney+ dizileri hem de MCU filmleri adına tamamen yeni bir dönem bizleri bekliyor olacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum