Kevin Smith: ''Tom Cruise, Wolverine'i Oynarsa 1 Milyar Dolar Gişe Yapar''

Kevin Smith, kendinden çok emin.

Hugh Jackman, Wolverine rolünü bıraktığından beri yeni Wolverine'in kim olacağı konusunda bir sürü söylenti var. Vakti zamanında Tom Hardy, Wolverine'i canlandırmak istediğini açıklamıştı. Fakat kendisi artık Venom. Tabii Venom olması, başka bir karakter daha olamayacağı anlamına gelmiyor zira bu tarz örneklere aşinayız. Örneğin Chris Evans, Captain America olmadan önce Fantastik Dörtlü'nün Human Torch'unu yani Johnny Storm'u canlandırıyordu.

Yeni Wolverine'in kim olacağı sorusuna ünlü yönetmen Kevin Smith'ten garip bir cevap var, Tom Cruise! Amerikalı aktörün çok iyi bir Wolverine olacağını belirten Smith, "Bence Tom harika bir Wolverine olacaktır. Bu konudaki tek çekincem, takviminin oldukça dolu olması. Fakat ileriye baktığımda onu çizgi roman uyarlamaları dünyasına getirmek Marvel için muhteşem bir iş olacaktır. 'Lanet Olsun' onu Wolverine yapın, Tom Cruise'un Wolverine olması en az bir milyar dolar eder." diyerek bu iddiasında oldukça kendinden emin konuştu. Tom Cruise nasıl bir Wolverine olur bilemiyorum, ben kafamda pek canlandıramadım. Wolverine ile tek ortak özellikleri ikisinin de boylarının kısa olması. Tabii Wolverine, Tom Cruise'dan bile kısa ama Hollywood içerisinde Wolverine boylarında iyi bir aktör bulunur mu? Bilemiyorum.

Bakalım Disney-Fox anlaşması hayata geçtiği zaman MCU'nun Wolverine karakteri için kararı ne olacak? Belki de uzunca bir süre Wolverine'i kullanmayı tercih etmeyecekler. Muhtemelen kafalarında bazı X-Men planları vardır, bunların neler olacağını ise bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum