Kick-Ass Büyük Bir Yeniden Yapımla Geri Dönecek

Ne kadar tekmelersen tekmele başa dönüyorsun

Çizgi roman adaptasyonlarının dört bir koldan medyayı ele geçirdiği şu günlerde yeni bir Kick-Ass filmi görmemiz epey olasıydı. Ancak son olarak 2013 yılında çıkan ikinci filmden sonra seriye devam edileceğini düşünüyordum. İlk filmin yönetmeni Matthew Vaughn'ın ise bambaşka fikirleri varmış. Aslına bakarsanız 18+ çizgi roman uyarlamalarının bu kadar popüler olması Vaughn'ı epey heyecanlandırmış. The King's Man'in tanıtımı sırasında Kick-Ass'ın geleceğini anlatan başarılı yönetmen şunları söyledi;

"Evet, gerçekte büyük bir yeniden yapım ile karşılaşacaksınız. Öyle büyük bir yeniden yapım olacak ki iki sene içerisinde Kick-Ass'ı baştan aşağı yenilenmiş olarak göreceksiniz. Film gerçekten sıradışı olacak şu an hakkında konuşamam ama başlamaya hazırız. İki yıl içerisinde her şey geri sarılacak ve bu işi yeniden yaparken insanlar 'bu adam delirmiş' diyecekler." Kick-Ass 3 yerine yeniden çekim yapıyoruz çünkü ipucu filmin isminde saklı. Bence Kick-Ass yeni bir janra oluşturacak. Biz bu filmi yaparken herkes, 'oh, 18+ süper kahraman filmi yapamazsınız. Kimse 18+ bir süper kahraman görmek istemez, bunu yapamazsınız!' diye bize meydan okuyordu. Ancak film gerçekten çok iyiydi ve içerisinde bolca çatışma barındırıyordu. İnsanlar bu film hakkında konuşular. Şimdi yapacağımız işi de sevenler olacak, nefret, edenler olacak. Demek istediğim yapacağımız film herhangi birinin hayal edeceği cinsten bir iş değil. Bunun için oldukça cesur bir aktör veya aktrise ihtiyacım olacak. Çünkü yeni Kick-Ass filmi onların canına okuyacak!" 

Vaughn'ın bu tutkusunu ve heyecanını görünce istemsizce filme heyecanlandım. Ayrıca eski ekibin dönüp, dönmeyeceği ile ilgili soruya cevap veremeyeceğini söyleyen yönetmen bir kapıyı daha açık bıraktı. Yeni nesil Kick-Ass için iki senelik bir süre belirleyen Mathew Vaughn'ın önünde bitirmesi gereken bir Eggsy üçlemesi de duruyor. Eski filmlerde Hit-Girl'ü canlandıran Chloe Grace Moretz de geçtiğimiz günlerde role geri dönmek istediğini belirtmişti. Zamanı gelince yeni Kick-Ass filminde Chloe'yu bir mentor olarak görürsek şaşırmam zira Kingsman filmlerinde bu taktik epey başarılı olmuştu. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum