King Arthur: Knight’s Tale, Birkaç Aya Erken Erişimden Çıkıyor

Başarılı bir taktik RYO

Neocore Games sıra tabanlı taktik RYO King Arthur: Knight’s Tale'in 15 Şubat 2022'de Erken Erişimden çıkarak yayınlanacağını duyurdu. 

King Arthur: Knight’s Tale, erken erişim aşamasında bile oldukça ilgi çekici bir oyundu. Süreç ilerledikçe yayınlanan güncellemelerle oyunun eksik yanları bir hayli kapatıldı, zaten son incelemelerdeki %90 olumlu oran da bunun bir göstergesi.

Oyunun final versiyonunda 30'dan fazla oynanabilir kahraman, altı farklı sınıf ve 50'den fazla görev bulunacak. Level sınırı 30'a yükseltilecek ve oyunun hikayesini bitirince endgame modunda devam edebileceğiz.

Eğer siz de King Arthur efsanesine ilgisi olan bir oyuncuysanız ve türü seviyorsanız, King Arthur: Knight’s Tale oynayabileceğiniz sağlam oyunlardan birisi.

Steam sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Srinelli
22 Ekim 2021 16:59

ilk versiyonundan beri oynuyorum. bir sure guncelleme yayinlamayip korkutmuslardi ama son 6 ayda iyi is cikardilar. 59 tl fiyatiyla 60 saat oynamistim. uzun sure sonra yayinladiklari mayis guncellemesi sanirim oyunu acaip degistirmisti. bir 60 saat daha oynanabilirdi. oyun ciktiginda da bir 60 saati var rahat.

allalla
22 Ekim 2021 16:28

TBS seven biri olarak oldukça beğendim. Atmosfer ve animasyonlar konusunda iyi iş çıkarmışlar. Fiyatı da oldukça makul.

Türü sevenlere öneririm.

Parolamı Unuttum