Kingdom Hearts Serisi Nihayet PC Oyuncularıyla Buluşuyor

Fiyatlarına bakmasanız da olur

Tüm zamanların en iyi video oyun serilerinden biri olarak kabul edilen Kingdom Hearts, yıllar sonra nihayet PC oyuncularıyla buluşacak. 2002 yılında PlayStation 2 için çıkan Kingdom Hearts ile başlayan seri, Mart ayında Epic Games Store'a özel olarak yayınlanacak.

Epic Games Store'da da listelenen oyunlar şöyle:

  • Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix - 299 TL
  • Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue - 369 TL
  • Kingdom Hearts 3 + Re Mind - 369 TL
  • Kingdom Hearts Melody of Memory - 369 TL

Gördüğünüz gibi bu haberin sevindirici kısmı, fiyatları görünce yerini hüzne bırakıyor çünkü tüm seriyi almak isterseniz 1406 liralık bir tabloyla karşı karşıya kalıyorsunuz. Aslında bu durumda her ihtimale karşı iyi bir indirim dönemi beklemekte fayda var. Epic Games Store büyük indirim dönemlerinde 60 liralık kuponlar da verdiği için bu kuponu 4 kez kullanarak 240 liralık bir indirim yakalamak da mümkün olacak.

Kingdom Hearts serisinin geçtiğimiz aylarda Xbox Game Pass servisine de eklendiğini düşünürsek, bu durumda aramızda en şanslı olanların Xbox oyuncuları olduğunu da söyleyebiliriz :) Kim bilir, belki belli bir süre sonra PC Game Pass'te de yerlerini alır bu oyunlar.

E hazır buraya kadar okumuşken, Ömer'in bir eşini daha bulamayacağınız kadar detaylı Kingdom Hearts Tarihçesi yazısını da favorilerinize ekleyin bence, ihtiyacınız olduğunda bakıverirsiniz.

YORUMLAR
sSnake
12 Şubat 2021 14:07

Bankalar oyun kredisi açacak bu gidişle.

Jakku
sSnake
12 Şubat 2021 23:10

Oraya doğru gidiyoruz.


marrow
12 Şubat 2021 11:46

Peki sayın Ömer bu oyun listesi tam mı? Eksik kalan, atlanan oyun var mı yoksa hepsini koymuşlar bu sırada oynasak yeterli mi?

sSnake
marrow
12 Şubat 2021 14:07

Eğer PC'ye gelecek olan oyunlardan bahsediyorsanız dört oyun paketi içerisinde toplamda 11 içerik gelecek. Bu arada Ömer'e böylesi bir detaylı yazı için tebrikler, ciddi bir emek.


Parolamı Unuttum