Kojima, Alevlendirdiği Sony Söylentisini Söndürdü

Bir Kojima kuyuya taş atmış

Geçtiğimiz hafta Sony PlayStation Studios web sayfasında kullandığı banner görseline yeni eklemeler yaparak en solda da Death Stranding'in baş kahramanı Sam Porter Bridges'e yer verdi. Hideo Kojima da kendi resmi Twitter hesabından bu görseli paylaştı, üstelik üstünde bir de PlayStation Studios logosu vardı.

Haliyle bunu gören oyuncular ikiyle ikiyi toplayarak dört sonucuna ulaştılar: Kojima Productions, Sony'nin satın alma listesindeydi ve stüdyo PlayStation Studios bünyesine katılacaktı.

Ama sonrasında, muhtemelen bu mesaj büyük haber olunca Kojima kendi alevlendirdiği söylentinin üzerine su döktü ve şöyle söyledi: "Yanlış anlama için üzgünüm ama KOJIMA PRODUCTIONS bağımsız bir stüdyodur ve öyle kalmaya devam edecektir"

Kojima bunu yaparken bile bir önceki görselli tweetini retweetliyordu :)

Söz konusu Kojima olduğunda neyi neden yaptığını kestirmek güç oluyor. Takipçilerinin kafasını karıştırmayı ve gizemli işleri sevdiğini biliyoruz. Belki de ortada gerçekten böyle bir girişim vardır (Sony tarafından) ama şimdiden bunu açık etmek istemiyordur, o da olabilir.

En azından şu an için Sony'nin bu banner değişiminin yalnızca bir tesadüf olduğuna inanmamız gerekecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum