Konami Bu Yıl Da Yeni Oyunlar Duyurmaya Devam Edecek

Öyle deme, inanırız

Konami yayınladığı yeni yıl kutlama mesajında öncelikle "bilinen serilerin yeni oyunlardan" bahsederek kısa zaman önce duyurulan Silent Hill oyunlarına atıfta bulundu. Sonrasındaysa perde arkasında sessiz ve derinden yeni projelerin geliştirilmekte olduğunu ve yıl içerisinde bunlarla ilgili yeni duyurular yapılacağını da ekledi.

Konami'nin kutlama mesajında "Tüm oyunseverlere mutlu yıllar dileriz. Geçen yıl Konami oyunlarından keyif aldığınız için teşekkür ediyoruz." denmiş ve şöyle devam edilmiş:

"Bu yıl Tavşan Yılı ve biz de bilinen serilerimizin yeni oyunlarını planlıyoruz. Buna ek olarak henüz duyurmadığımız yepyeni projeler de sessiz ve derinden ilerliyor. Konami'nin yapacağı duyuruları takipte kalın".

Geçen sene Konami'nin bazı ünlü serilerini diriltmeye hazırlandığı konuşulmaya başlanmıştı ve sonrasında yeni Silent Hill oyunları duyuruldu. Buna ek olarak Castlevania ve Metal Gear'den de yeni oyun haberleri almaya başlayacağız gibi duruyor. Hatta söylentiler Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın yeni versiyonunun da geliştirilmekte olduğunu belirtiyor.

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum