Konami, FC Barcelona ile Anlaşmasını Yeniledi

Video oyunları resmi ortağı olmaya devem ediyorlar

Konami, FC Barcelona ile olan iş birliklerinin yenilendiğini duyurdu. 2016-17 sezonunda başlayan partnerliğin devamı niteliğindeki bu anlaşmayla Konami, "Katalan kulübünün Futbol Video Oyunları Resmi Ortağı" olmaya devam edecek.

Anlaşmanın yenilenmesi, Konami’nin FC Barcelona ile oyuncu erişimi, medya çalışmaları ve etkinlik desteği gibi alanlarda iş birliğini sürdürmesi anlamına geliyor.

Konami Digital Entertainment B.V.'nin Avrupa Başkanı, Naoki Morita, konuyla ilgili düşüncelerini, "Böylesine başarılı bir iş birliğinin uzatılmasını duyurmak bize gerçekten heyecan veriyor. FC Barcelona, dünya futbolunun devlerinden biri. Bu yenileme sayesinde onları halihazırda olduğu gibi önümüzdeki birkaç yıl boyunca da eFootball serisinin bir parçası olarak görecek olmaktan gurur duyuyoruz. Çok sayıda ticari, görsel hak ve e-spor etkinliklerini içeren bu anlaşmaya imza atmak, Konami ve eFootball serisi için gurur verici bir durum. Oyunumuzu sürekli olarak geliştirmeye devam ederek en iyi kullanıcı deneyimini sunmaya çalışıyoruz," şeklinde ifade ediyor.

Anlaşmanın yenilenmesi şerefine, eFootball içerisinde FC Barcelona’nın efsane isimlerinden üçü olan Rivaldo, Patrick Kluivert ve Javier Saviola'nın epik kartları da 10-17 Ağustos haftası boyunca erişime sunulmuş durumda.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum