Konami Yapmayınca Hayranları Yaptı: Castlevania: Simon's Quest Remake!

Muhteşem görünüyor

Castlevania tarihinin en tartışmalı oyunlarından biri olan Simon's Quest, hayran yapımı bir "remake" versiyona kavuştu. Geliştiricisinin oyuna "remake" takısını takması şaşırtıcı değil zira WarMachine ekibi oyunu tepeden tırnağa yenilemiş durumda.

Simon's Quest'in açık dünya benzeri yapısı, NPC'leri ve zindan benzeri malikaneleri korunmuş. Bununla birlikte bu malikaneler tepeden tırnağa yeniden tasarlanmış durumda. Aynı şekilde eskiden para birimi olarak kullanılan kalp sistemi de değiştirilmiş. Yeni silahlar ve muhteşem remix'lerden oluşan bir OST de bu yenilikler arasında.

Simon's Quest'in Castlevania'nın muhteşem NES koleksiyonundaki yeri hep tartışmalı oldu. Hatırlayanlar olacaktır; oyunun anlamsız şekilde zor olan bulmacaları, yenilik adı altında tanıtılan fakat işkenceye dönen gün döngüsü sistemi ve genel zorluğu kendisine olan ilginin düşmesine neden olmuştu.

Bu arada oyun direkt olarak YouTube videosunun altından indirilebiliyor. Sadece bir ".exe" dosyası olduğu için lütfen bağlantıyı kontrol ederek açın diye uyarımızı da yapalım. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum