Konami'den Sürpriz Bir Yeni Oyun: Crimesight

Bir cinayet gizemi

Konami oyun tarihine geçmiş klasiklerle dolu bir stüdyo. Sadece Silent Hill, Metal Gear Solid ve Castlevania desek bile yeterli geliyor aslında. Aslında bu serilerden yeni oyunlar görmeyi hem serinin, hem de Konami'nin hayranları beklemeye devam ediyor ama Konami bunun yerine bu sefer de karşımıza sürpriz bir oyun duyurusuyla çıktı: Crimesight.

Bir anda duyurulan bu oyun, rekabetçi bir gizem oyunu. 2075 yılının Londrasında geçen oyunda yeni teknolojiler sayesinde gelecekte işlenecek suçlar isabetli biçimde tahmin edilebiliyor. Sistem dünyanın sonunu getirebilecek bir suçu tahmin ediyor, bunu durdurmak için yaratılan yapay zekanın ismi Sherlock, karşısındaki rakibi ise yine bir yapay zeka olan Moriarty.

Oyunda oyunculardan biri Moriarty, diğerleri Sherlock tarafında oynuyor. Ortada çözülmesi gereken bir cinayet var, tüm oyuncular iyi tarafta olduklarını sanıyorlar ama aralarındaki biri hain. Bu Kötü oyuncu, cinayette başarılı olmak için bazı koşulları sağlamak, Sherlock tarafındaki oyuncular da bu ölümcül oyunu durdurma çabasındalar. "One vs All" diye tanımlanan bir sistem bu ve oyunu aynı anda 4 oyuncuya kadar oynayabiliyorsunuz.

Tam bir masaüstü oyunu uyarlaması anlayacağınız.

Crimesight'ın Steam sayfası açıldı ama henüz bir çıkış tarihi yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum