Korku Macera Oyunu Devil's Hideout, Kickstarter'da Destek Bekliyor

Cosmic Void'in yeni oyunu

Cosmic Void (Aviv Salinas) benim tek başına çalışan bağımsız geliştiriciler arasında en beğendiğim isimlerden birisi. Kendisini tamamen point'n'click macera oyunlarına adamış olan Cosmic Void'in oyunları bir yandan macera türünün altın yıllarını yaşamış olanlara harika bir nostalji hissi yaşatırken, oynayış kolaylığı ve yaratıcılıklarıyla da yeni oyuncuların da türle tanışmalarını kolaylaştırıyor.

2021 yılında geliştirdiği Corruption Within keyifli bir korku macera oyunuydu. Sonrasında Blood Nova ile bizi füturistik bir maceraya çıkardı, bu yılın başlarında ise Twilight Oracle ile Legend of Kyrandia'dan aldığımız keyfe yakın bir keyif sunan, absürt mü absürt, renkli mi renkli bir macera oyunuyla karşımıza çıktı. Bu oyunun hemen ardından yeni oyunu üzerinde çalışmaya başladığını söylemişti, işte o oyunun ismi Devil's Hideout ve bu oyunun yeni özellikler kazanması da Kickstarter kampanyasının hedefine ulaşmasına bağlı.

Devil's Hideout saf bir korku macerası diyor Cosmic Void. Başrolde kızkardeşini kaybetmiş olan Lauren isminde bir kadın var. Lauren bir medyumdan kızkardeşinin hayatta olduğunu, bir tarikatın kızı ölmüş gibi gösterdiğini öğreniyor. Kızkardeşinin 'ölümünden' önce tedavi gördüğü hastaneye giden Lauren burada kendisini bitmek bilmeyen bir kabusun içinde buluyor. Maceramızda bize arkadaşımız Atticus da yardımcı olacak ve bu terk edilmiş hastaneyi ve yakındaki kasabayı araştırarak kardeşimizi bulmaya çalışacağız.

Kickstarter'daki bağış ödülleri arasında oyunun jeneriğinde isminizin yayınlanması, oyunda portrenizin piksel çizim şeklinde görünmesi gibi tatlı şeyler de var.

Eskiden Steam'de oyunları TL ile alırken Kickstarter'daki bağışlar bize yüksek geliyordu, ama artık Steam de dolara geçtiği için MENA fiyatlandırmasına rağmen Kickstarter bağışları ile arada büyük bir fark kalmadı. O yüzden ben de desteklemek ve oynamak istediğim oyunlara en düşük seviyeden katılıveriyorum. Devil's Hideout sizin de takibinizde olsun.

Devil's Hideout'un demosunu Steam'den indirebilirsiniz. Demoda oyunun birinci bölümü yer alıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum