Korku Oyunu Remothered: Broken Porcelain'in Çıkışı Bir Hafta Erkene Çekildi

Bir ileri, bir geri

Storming Games tarafından geliştirilen psikolojik korku oyunu Remothered: Tormented Fathers'ın devam oyunu Remothered: Broken Porcelain'in normalde 25 Ağustos'ta çıkması gerekiyordu, ancak oyunun yayıncısı Modus Games çıkışa bir ay kala yaptığı açıklamayla oyunun 20 Ekim'e ertelendiğini duyurmuştu.

Modus Games dün yeni bir açıklama yaptı ve oyunun yeni çıkış tarihinin 13 Ekim olacağını söyledi. Modus'un pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Shane Bierwith, "bu, özellikle de korku oyunları için oldukça dolu bir ay. Normalde oyunların çıkış tarihlerinin öne çekilmesine pek alışık değiliz, ama oyuncuların Broken Porcelain'e erkenden kavuşmalarını, böylece Cadılar Bayramı döneminde çıkış yapacak tüm güzel oyunları denemeye daha fazla vakitlerinin olmasını istedik" diyor.

Tabii aslında bu değişikliğin sebebi rekabetten kaynaklı olarak satışların düşmesini istemiyor olmaları olabilir. Madem erteleme yaparken bunu düşünerek bir tarih belirleselermiş ya :)

Remothered: Broken Porcelain, Tormented Fathers'ın hem ön oyunu, hem devam oyunu gibi olacak. Modus Games oyunun en cesur oyuncuları bile korkutacak anlatım öğelerine sahip olacağını söylüyor. Göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum