Kraven The Hunter Filmi Chameleon'unu Buldu

Bukalemun avı deyip geçmeyin

Sony'nin elinde bulundurduğu Spider-Man kökenli karakterlerle yarattığı mini Marvel Sinematik Evreni genişlemeye devam ediyor. İlk olarak Spider-Man'in en ikonik düşmanlarından Venom'u tek başına sahneye süren stüdyo Morbius ve Kraven ile cephanesini genişletmek istiyor. Tabii tüm bu düşmanların Spider-Man olmadan ekrana taşınacak olması bana halen tuhaf geliyor ama Sony'nin bir bildiği vardır diye düşünmek istiyorum. Kraven filminde ana karakterlerden Chameleon'u canlandıracak isim de belli oldu. 

Daha önce The White Lotus'tan da tanıdığımız Fred Hechinger'ı Dmitri Anatoly Nikolayevich Smerdyakov'u canlandırırken izleyeceğiz. Adının bu kadar uzun olduğuna bakmayın kendisinin kısa adı Anatoly olsa da Marvel Evreni içerisinde Bukalemun diye sorarsanız herkes tanıyacaktır. Bukalemun'un bu filmde olmasının en özel yanı ise Kraven ile doğrudan bir bağa sahip olması. Yani kendisi herhangi bir düşman değil. Sergei Kravinoff'un üvey kardeşi olan Anatoly'nin çocukluğu Kravinoff ailesi tarafından zehir edilerek geçiyor. Kendine en yakın insan bellediği Sergei ile de pek yıldızı barışmayan genç Dmitri için hayatta kalmak bambaşka bir yola girmesine neden oluyor.

Adından da anlaşılabileceği üzere kılık değiştirme, şekil değiştirme ve ajanlık konusunda büyük bir usta olan Anatoly, hem çocukluğundan getirdiği bagajlarla hem de bu eşsiz yetenekleriyle Kraven'a büyük zorluk çıkarabilir. Zaten Sergei Kravinoff'un kendisi de epey ilgi çekici bir karakter. Yani Sony'nin Madame Web gibi ilginç projeleri beni endişelendirse de Kraven'ın potansiyeli gerçekten çok yüksek. Başrolünde Aaron Taylor-Johnson'ın yer alacağı Kraven filmi önümüzdeki yıl 13 Ocak'ta vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum