Kraven The Hunter Filmine Oyuncu Arayışları Başladı

Spider-Man olmadan kimi avlayacak?

Sony'nin yeni Spider-Man'siz Spider-Man evreni bambaşka yerlere doğru ilerliyor. Spidey'nin beyaz perdedeki geleceği bir süre muallakta kalınca Disney ile Sony yeni bir anlaşmaya gitti ve Sony de artık Spider-Man'i kullanabilecek, yani kendi evreniyle MCU'yu bir şekilde bağlayacak. Bu yüzden artık ufukta olan Spider-Man'siz Spider-Man karakteri filmleri daha başka anlamlar içeriyor. Ön hazırlıkları devam eden Kraven The Hunter filmi için çalışmalara hız kazandıran stüdyo oyuncu arayışlarına başlamış durumda.

Gelen haberlere göre filmde başrolde oynayacak karakter için "akli dengesi tam yerinde olmayan büyük bir avcı" tanımlamasıyla arayışlar başlamış. Kraven'ın solo filminde Tom Holland'ın canlandırdığı Peter Parker'ı da görmemiz oldukça olası gözüküyor. Artık bir şekilde iki evrenin bir araya geleceğini de düşünecek olursak Far From Home'un sonunda kimliği açığa çıkan Peter, Kraven için harika bir av olabilir ve Kraven vs Spider-Man hikayesi bambaşka bir boyut kazanabilir. 

Disney'in yeni anlaşmasına göre MCU bünyesinde Spider-Man için bir solo film bir de içinde yer alacağı başka bir karakter ya da ekibin filmi gelecek. Spider-Man'in yer alacağı diğer filmi kestirmek biraz güç. Çünkü an itibariyle Marvel Sinematik Evreni'nin geleceğinde bir Avengers benzeri ekip filmi yer almıyor.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi için Sam Raimi'nin adının geçmesiyle birlikte bu filmdeki paralel evrenlerden birisinde Tobey Maguire'ın canlandırdığı Spider-Man karakterini görme ihtimalimizde var. Ancak ben yönetmen ile anlaşılsa bile bunu pek olası görmüyorum. Spider-Verse işine girilecekse bile bunu bir şekilde Miles Morales ile yapmak Disney'in film yapım sistemine daha uygun gözüküyor. Kraven filminin vizyon tarihi henüz belli değil ancak üçüncü MCU Spider-Man filmi 16 Temmuz 2021'de vizyona girecek. 
 

YORUMLAR
Decypher
11 Şubat 2020 09:54

Test

Parolamı Unuttum