Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri Başvuruları Başladı

Son başvuru tarihi 1 Kasım

Türkiye'de geliştirilen orijinal fikri mülkiyete sahip oyunları belirleme ve ödüllendirme amacıyla 2012 yılından beri düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri için başvurular başladı. Türkiye Inovasyon Haftası içerisinde yer alacak ödül töreni aralık ayında tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ve ODTÜ TEKNOKENT ATOM işbirliğiyle ortaya çıkan Kristal Piksel, Türkiye’deki oyun geliştiricilerini ve oyunları takdir etmeyi ve daha fazla yerli oyun geliştirilmesini teşvik etmeyi amaçlıyor. Bu amaç doğrultusunda oyun dünyasının ve akademik camianın önemli isimlerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek oyunlar 11 farklı dalda yarışacak.

Kristal Piksel, Türkiye'deki özgün yapımları keşfetmek ve geliştiricilerin yenilikçi fikirlerinin takdir edilmesini sağlamak için her ölçekten tüm oyun geliştirici ekipleri bu önemli etkinliğin bir parçası olmaya davet ediyor.

Kristal Piksel’e başvuracak geliştiricilerin, başvurularında belirttikleri oyunla ilgili fikri mülkiyet haklarına sahip olmaları ve oyunlarının 1 Kasım 2015 ile 1 Kasım 2017 arasında yayınlanmış olması gerekiyor.

Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri’ne 1 Kasım 2017’ye kadar  burada yer alan başvuru formunu doldurarak başvurabilirsiniz.

GIST (Gaming İstanbul) ve Vardiya İletişim Danışmanlığı tarafından organize edilen ve Merlin’in Kazanı ile Oyungezer’in basın sponsorluğunda düzenlenen Kristal Piksel hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum