Küba'nın İlk Indie Oyunu Saviorless Gelecek Ay Çıkıyor

2 Nisan'da buluşmak üzere

Yayıncı Dear Villagers ve Kübalı indie geliştirici Empty Head Games, karanlık fantastik 2D platform oyunu Saviorless'in PC, Nintendo Switch ve PlayStation 5 için 2 Nisan 2024 tarihinde çıkacağını duyurdu.

Saviorless, Küba'dan çıkacak ilk indie oyun olma özelliğini taşıyor.

Oyunda bir Savior olma hayaliyle yola çıkan kararlı çocuk Antar rolünde oynacak, Smiling Islands'ın gizemlerini ortaya çıkararak kabuslardan fırlamış gibi duran yaratıklarla savaşacak ve bulmacalar çözeceğiz.

Empty Head Games'in Oyun Tasarımcısı Josuhe H. Pagliery sekiz yılı aşkın süredir bu oyun üzerinde çalıştıklarını ve ortaya gerçekten özel bir iş çıkarmak için çabaladıklarını söylüyor. Oyunda üç ana kahraman bulunacağını da ekleyen Pagliery, "umarız oyunumuzu seversiniz" demeyi de ihmal etmemiş.

Empty Head Games oyunu geliştirirken bir çok zorlukla karşılaşmış. Bunlar arasında politik gerilimler, bütçe kısıtlamaları, oyunun ismiyle ilgili ticari marka sıkıntıları, ekipten önemli bir ismin kaybı gibi sıkıntılı şeyler var. Yine de bu teknik sıkıntıları ve gecikmeleri aşıp ortaya ilgi çekici bir oyun çıkarmayı başarmışlar.

Ben fragmanı ve oyunun grafik tarzını bir hayli beğendim, çıkınca muhtemelen bir göz atarım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum