Kült Film Serilerinden Cannibal, Bir Oyunla Geri Dönüş Yapıyor

Yamyamlar yeniden!

Fantastico Studio, kült film Cannibal Holocaust’un çıkışının 40. yıl dönümünde, İtalyan yönetmen Ruggero Deodato’nun seriye dördüncü bir üye eklemeye hazırlandığını duyurdu. Ama bu yeni üye daha farklı bir formatta karşımıza çıkmaya hazırlanıyor, yapımcılarının tarifiyle ‘interaktif korku macera oyunu’ şeklinde.

Cannibal üçlemesi 1977 yılında çıkan Jungle Holocaust, 1980’de çıkan Cannibal Holocaust ve 1985 yılında çıkan Cut and Run’dan oluşuyor. Filmlerin ana teması isminden de anlaşılabileceği üzere yamyamlık, yerlilerin yaşamları ve insanlığın derinlerde saklanan rahatsız edici dürtüleri. Ve yine tahmin edebileceğiniz üzere epey rahatsız edici sahnelerle dolu filmlerden bahsediyoruz. İşte şimdi bu seriye bir oyun ekleniyor. Dolayısıyla oyunun da aynı derecede rahatsız edici sahnelerle bezenmesi kuvvetle muhtemel.

Oyunun hikayesi Ruggero Deodato tarafından kaleme alınırken, çizimlere imza atan isim Solo Macello olacak. Unity ile hazırlandığı açıklanan oyunda, oyuncular farklı karakterleri yönetip, onları Borneo’nun el değmemiş ormanlarında umutsuz bir keşfe götüren sebepleri adım adım gün yüzüne çıkarmaya çalışacaklar.

Cannibal, Kasım 2020’de PC, Xbox One, PS4 ve Nintendo Switch için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum