Lady Gaga, Cyberpunk 2077'de Rol Alacak!

Lady Gaga'nın el atmadığı alan kalmasın

CD Projekt Red'in Varşova stüdyosunda görülen Lady Gaga, gelen bilgilere göre Cyberpunk 2077'de yer alacak.

Grammy ve Oscar ödüllü şarkıcı / oyuncu Lady Gaga'nın hareket yakalama sekanslarına katıldığı söyleniyor, muhtemelen oyundaki karakteri kendisinin seslendireceğini de varsayabiliriz. Lady Gaga'nın projeye olan katkısının E3 2019'da açıklanması bekleniyor. Biz de E3 2019'da Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihinin açıklanmasını bekliyoruz, umarız bu bilgiyi de paylaşırlar.

Aslında Lady Gaga ile CD Projekt Red'in yolları daha önce de dolaylı yoldan da olsa kesişmişti, belki de bu Lady Gaga'nın oyunda yer alacağına dair önemli bir ipucuydu. Geçen sene Cyberpunk 2077'nin resmi Twitter hesabı, Lady Gaga'nın 2012 yılında atmış olduğu bir tweete "Elbette! Elbette yapacağız" şeklinde bir cevap göndermişti.

Lady Gaga'nın oyunda hangi rolde olacağı belli değil. Alt Cunningham diye tahmin yürütenler var ama masaüstü oyununda bu karakterin önemli bir role sahip olduğunu düşünürsek Lady Gaga'nın bu işe o kadar zaman ayırıp ayıramayacağı bilinmez. Zaten önümüzdeki günlerde stüdyoda daha sık görünürse o zaman tahmin yapmaya başlayabiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum