Cyberpunk 2077'nin 2019 İçinde Çıkabileceğini Söyleyen Bir Sızıntı Daha

Kime inanacağımızı şaşırdık

Henüz çıkış tarihi belli olmayan popüler oyunlarla ilgili sızıntıların önünü almak mümkün olmuyor, herkes bu oyunları bir an önce oynamak istediği için sıklıkla 'yakın zamanda' çıkacaklarına dair söylentiler, bilgiler, bazen kanıtlar, bazense uydurmalar ile karşılaşıyoruz. Bunların kaçının temeli sağlam, kaçının değil bilmek mümkün olmuyor ama yine de bu oyunların 2019 içinde çıkacaklarına dair her işaret bizleri heyecanlandırmayı beceriyor.

Daha birkaç gün önce CDPR ekibi "oyunun daha çok yolu var" diyerek umutlarımızı biraz kırmış olsa da, oyunun kreatif ajanslarından Territory Studios'tan gelen sızıntı yine kafaları karıştırdı.

Aşağıda göreceğiniz bilgi kartı Territory Studios'un kendi sitesinde yayınlandı ve kısa sürede siteden kaldırılmış olsa da ResetEra kullanıcılarından spad3 çoktan ekran görüntüsü alıp paylaşmıştı bile.

c2077-leak-1

Dediğim gibi, stüdyonun kendisi daha çok işimiz var demişken bu sızıntı bir kaşımızı kaldırmamıza neden oluyor, ama daha önce de oyunun 2019 içinde yayınlanacağına dair ipuçları edinmiş ve kendimizi oyunun bu yıl içinde çıkacağına inandırmıştık. O yüzden, belli mi olur diyorum.

Neyse ki, E3 2019'a çok da bir şey kalmadı ve Cyberpunk 2077'nin de fuarda yer alacağını biliyoruz. Belki oradan bir şeyler çıkar da biz de artık tahmincilik oynamak zorunda kalmayız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum