Last Of Us Dizisinin Tommy'si Gabriel Luna Oldu

Umarım robot değildir

Sony, elindeki oyun markalarını dizilere ve filmlere uyarlayacağını açıkladıktan kısa bir süre sonra The Last of Us'ı kapan HBO dizi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Oldukça sağlam adımlarla yola başlayan dizi önce işin yaratıcı ekibini güçlendirdi. Chernobyl'in yaratıcısı Craig Mazin ile oyun serisinin yazarı Neil Druckmann'ı bir araya getiren stüdyo sonrasında oyuncu seçimlerine başladı. Joel rolünde Pedro Pascal'ı izleyeceğiz, Ellie'yi ise Bella Ramsey canlandıracak. 

Son olarak dizide Joel'un kardeşi Tommy'i canlandıracak aktör de belli oldu. Daha önce Terminator: Dark Fate'de de izlediğimiz Gabriel Luna bu sefer clicker kafası patlatmak için uğraşacak. Eski bir asker olan Tommy özellikle serinin ikinci oyunuyla birlikte acayip bir karakter gelişimi göstermişti. The Last of Us dizisi için henüz resmi bir yayın tarihi açıklamayan HBO, şu an için emin adımlarla oyuncu seçimlerine devam ediyor. Dizinin kadrosuna katılacak yeni isimleri merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
16 Nisan 2021 23:34

cast seçimi felaket tırt oldu.. bir yerlerden tom holland falan fırlatırlarsa tam olacak!!

nomadsoul
16 Nisan 2021 23:01

HBO ismi geçmese hiç güvenmem bu diziye. Tabi bu adamlar işi bilen insanlar ama bu kadro nedir ya demekten kendimi alamıyorum.

Parolamı Unuttum