Uncharted Filmi Ve Last Of Us Dizisi Sony İçin Sadece Bir Başlangıç

Sony Oyun Evreni

Sony'nin en popüler markası olan PlayStation'ı belki de diğer konsollardan ayıran en büyük özelliği kendine has oyunları. God of War, Uncharted, Last of Us, Crash gibi nice markaları bünyesinde barındıran PlayStation artık bunları farklı medya dallarında da değerlendirmek istiyor. Uncharted filmi ve Last of Us dizisiyle başlayacak olan bu yeni akım çok daha fazla içeriğe sahne olacak. Sony CEO'su Jim Ryan 2021'in ilk toplantısında bu iki yapımın da henüz başlangıç adımları olduğunun altını çizdi. 

"Bunlar henüz daha başlangıç. En iyi PlayStation markalarını televizyon ve sinema gibi yeni medya alanlarına getireceğiz. Bu yıl Tom Holland'ın Uncharted filmini izleyeceksiniz. Ayrıca Last of Us dizisi de HBO çatısı altında sizleri duygusal bir yolculuğa çıkartacak. Tüm bunlar bizim yeni medyada yapacağımız hikaye anlatıcılığının başlangıcı. Artık daha geniş kitlelere ulaşacağız." diyen Ryan özellikle God of War filmi/dizisi bekleyen hayranlar için bir umut ışığı daha yaktı.

16 Temmuz'da vizyona girecek olan Uncharted filminin ardından yeni bir film duyurusu bekleniyor. İhtimaller çok sayıda olsa da muhtemelen Oscar Isaac'in başrolünde yer alacağı Metal Gear filmi bir sonraki durağımız olacak. Sonrasında ise Horizon ve God of War gibi markaları beyaz perdede görebiliriz. İşin dizi tarafında ise Twisted Metal için bazı hazırlıklar olduğunu biliyoruz. Diğer oyun film/dizileri neler olur şimdilik kestirmek epey zor. 

YORUMLAR
sSnake
13 Ocak 2021 12:46

Tek kişilik senaryo moduna sahip oyunların çoğu zaten filmlerden bir çok referans kullanıp oyuna uyarlarken bir de bu oyunların filmini izlemek? Orijinal bir şey olur başlı başına mesela Silent Hill gibi o zaman tamam da bu klasik Holywood izle geç çerezlerinden esinlenme Uncharted ve LoU gibi yapımlar çok zorlama.

Parolamı Unuttum