Lea Seydoux Da Dune 2 Kadrosuna Katıldı

Lady Margot da nihayet kendini belli etti

Geçtiğimiz yılın en başarılı yapımlarından olan Dune emin adımlarla ikinci filmine doğru ilerliyor. Dune 2 ile ilgili gelen her haberin yüzleri güldürmesi de Warner Kardeşler adına alıştığımız bir durum değil. Yeniden Denis Villenueve'nin yönetmen koltuğunda oturacağı Dune'un devam filmi oyuncu kadrosunu da genişletiyor. Zaten yıldızlar geçidi gibi bir kadroya sahip olan filme son katılan oyuncu ise Lea Seydoux oldu. Başarılı aktris filmde Lady Margot karakterini canlandıracak. 

Bene Gesserit kız kardeşliğinin önemli bir parçası olan Lady Margot'un da hikayeye girmesiyle birlikte Dune 2 merakla beklediğimiz büyük atılımı yapacak gibi gözüküyor. Seydoux'un yanı sıra Dune 2 ile birlikte Florence Pugh, Austin Butler ve Christopher Walken da seriye yeni dahil olacak isimler. Kitap serisinde Lady Margot'u İmparator'un yakın arkadaşı Kont Hasimir Fenrig'in eşi olarak tanımıştık. Arrakis'in de bir dönem yöneticisi olan Kont Fenrig ve eşi yeni filmde kilit rol oynayabilir. 

1984 yapımı David Lynch filminde görmediğimiz Lady Margot'u ilk kez beyaz perdeye taşıyan yönetmen de Denis Villenueve olacak. 2023 yılının Ekim ayında vizyona girmesi planlanan Dune 2 için umarım güzel haberler gelmeye devam eder. İlk film için sinemaya gitmeyi tercih etmeyen hayranlar ikinci filmde bu hasretlerini de giderecek gibi gözüküyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum