League of Legends'a Dev Kanlı Ay Yaması Geliyor

Yeni harita, yeni kostümler!

League of Legends'ın gelenekselleşmiş Blood Moon, yani Kanlı Ay zamanı yaklaşıyor. Her sene bu günü çeşitli etkinliklerle kutlayan Riot bu sefer büyük bir yama ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İlk büyük yenilik Sihirdar Vadisi'nde. Haritanın renk paleti Kanlı Ay'a uygun şekilde değişmiş. Kışın karlar altında kalan ve bembeyaz olan harita bu sefer kendini kırmızı tonlara teslim etmiş. Oldukça karanlık ve mistik renklerin Sihirdar Vadisi'ni ele geçirdiğini görüyoruz. Henüz orman yaratıklarının Kanlı Ay kostümü giyen şampiyonlarla etkileşimi farklı olacak mı bilmiyoruz, PBE'de bununla ilgili bir gelişme yok. Kostüm demişken, dört adet yeni şampiyon kostümü geliyor. Jhin, Twisted Fate, Diana ve Talon'un özel Ay Festivali kostümleri yama yayımlandıktan sonra satın alınabilecek. Eski Ay Festivali kostümleri de kısa bir süreliğine indirime girecek.

Bu arada, Ay Festivali boyunca oyun içi mağazaya göz atmayı unutmayın keza bir çok kostümde indirim mevcut. İçerisinde neredeyse bir tek benim eksik olduğum 18 bin RP'lik dev paket de iştah kabartıyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum