League of Legends'ın Ormancılarına Yeni Güçlendirmeler Yolda

Poppy, Darius ve Morde'ye buff geliyor

League of Legends'ın "yeni" ormancılarına güçlendirmeler geliyor. Bir süredir orman rolünde tercih edilen Darius, Poppy ve Mordekaiser 10.5 güncellemesi ile birlikte güçlerine güç katacak. Yamanın detayları Mark "Scruffy" Yetter'ın şahsi Twitter hesabından geldi.

Orman kadrosunu güçlendirmek isteyen Riot Games, bir süredir çeşitli şampiyonlar üzerinde önemli değişiklikler yapıyor. Bunlardan en çok dikkat çekeni de Darius'un "Q" yeteneğine getirilen pasif canavarlardan can çekme özelliği olmuştu. Bir süredir ormancıların tercihi olan Darius, bu yama ile çok daha güçlü hale getirilecek. Öte yandan Brand'e gelecek orman güncellemesi için 10.6 yamasını beklememiz gerekecek.

Scruffy'nin paylaştığı bilgilere göre Darius'un bu yeteneğinin can çekme yüzdesi artıyor. Yüzde 120'den 175'e çıkarılacak bu oran kendisini eskisinden de tehlikeli yapacak. Mordekaiser'in pasifinden gelen hasar oranı ise 25-120 arasından 28-164'e kadar yükseltilecek.

Poppy'nin "Q" yeteneği de ormana uygun hale gelebilmesi için güçlendiriliyor. Şampiyon olmayan birimlere 40-120 aralığında hasar vuran Poppy, artık bu yeteneği ile gelen hasarını 50-160 arasına yükseltecek. Scruffy bu detayların değişebileceğini ifade etse de rakamların son hale yakın olduğunu da ifade etmiş.

Görünüşe göre Darius bir süre daha terör estirmeye devam edecek. Scruffy'nin paylaştığı yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum