League of Legends'ın Yeni Karakteri Ortaya Çıktı

Rell'e merhaba deyin

League of Legends saflarına eklenecek yeni karakterimizin ilk detayları ortaya çıktı. Rell isimli bu çelik süvari "demirbazlık" yeteneği sayesinde metali kontrol edebilen bir destek karakteri olacak. Hikayesinin detaylarına ve oynanış görüntülerine buradan ulaşabileceğiniz karakter oldukça sert bakışlara sahip.

Rell'in pasif yeteneği kendisinin rakiplerinden yavaş yavaş zırh ve büyü direnci çalmasına olanak sağlayacak. Seviye atladıkça birden fazla karakterden zırh ve büyü direnci çalabilecek olan Rell, oyunun geç safhalarında güçlü bir tank haline gelecek. "Q" yeteneği sayesinde ileriye atılan Rell, önündeki rakiplere bir parça hasar vererek "E" yeteneği ile bağlı olduğu takım arkadaşına can basabilecek.

"W" yeteneğini iki farklı şekilde kullanabilen demir süvari, yeteneğin ilk adımında bineğine ihtiyaç duyuyor. Tetiklendiğinde bineğini bir kalkana dönüştüren Rell, bu esnada E ve R yeteneklerini kullanabiliyor. Yeteneğin ikinci adımında ise bu zırhı tekrar bineğe çevirerek ekstra hareket hızına kavuşabiliyorsunuz.

"E" yeteneği ile bağladığı dost şampiyonlara ekstra zırh ve büyü direnci sağlayan karakterimiz, yeteneği tekrar tetiklediğinde iki şampiyon arasında kalan rakipleri sersemletiyor. Rell'in ultisi ise etrafında büyülü bir bölge oluşturarak tüm rakipleri ortaya çekmesini sağlıyor. 

Rell, önümüzdeki ay oyuna eklenecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum