LeBron James, Space Jam 2'nin Çekimlerinin Başladığını Doğruladı

Kurtar bizi LeBron James

1996 yılında Bugs Bunny ve arkadaşları uzaylı bir ırk tarafından tehdit edilmiş, dünyanın kaderi bir basketbol maçına bağlanmıştı. Neyse ki Bugs Bunny ve arkadaşlarının imdadına yetişen isim basketbol tarihinin en büyük oyuncusu Michael Jordan idi. Aradan 23 sene geçti ve görünüşe göre Bugs Bunny ve arkadaşlarının başı yeniden dertte bu kez yardıma koşacak isim ise LeBron James olacak! 

Space Jam 2'nin geleceği uzun zamandır konuşuluyordu ancak yakın zamana kadar atılmış somut bir adım yoktu. Daha önce filmin Tony Hawk'lı bir versiyonu gündeme gelmiş ancak film hayata geçmeden iptal edilmişti. Yapımcılar serinin basketbol teması içerisinde kalmasına karar verdiler. Filmin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Lebron James de Twitter hesabından çekimlere başlayacağını duyurdu. 


Attığı tweette "Bu olay gerçekten beni etkiledi. Gerçekten Space Jam 2'yi çekiyorum! Bu durum çok sıra dışı ve halen bana mantıklı gelmiyor. Gelip büyüdüğüm yer ve izlerken büyüdüğüm şeyde yer alıyorum. Bu konuda tamamen minnettarım ve mutluluğun ötesinde hissediyorum. Bu ÇILGINLIK!" diyen LeBron James, NBA Playofflarını kaçırmanın üzüntüsünü biraz da olsa Space Jam 2 çekimlerinde atacak gibi gözüküyor. LeBron James'in attığı tweete buradan ulaşabilirsiniz. 

Filmin kadrosunda ise belli olan bazı isimler var. The Walking Dead, Star Trek: Discovery, The Good Wife gibi yapımlardan tanıdığımız Sonequa Martin-Green, filmde LeBron James'in eşini canlandıracak. Öte yandan kadroya dahil olan bazı NBA oyuncuları var. Damian Lillard, Anthony Davis ve Klay Thompson'ın filmde önemli rol oynaması bekleniyor. Golden State Warriors'un başarılı oyuncularından Stephen Curry ise kendisine teklif edilen rolü geri çevirmişti. 

Filmin çekimleri yakında başlıyor James'in önünde uzun bir yaz tatili var bunun ne kadarlık bir kısmını çekimlerde geçireceği ise belli değil. Zira çekimlerin uzaması durumunda LeBron James'in maç takvimi işleri yokuşa sürebilir. Space Jam 2'nin 16 Temmuz 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

YORUMLAR
osmanzi
26 Haziran 2019 18:34

Orijinal fikir kıtlığı sürerken "Geçmişin Suyunu Çıkarma Timi" yine harekete geçti.

Parolamı Unuttum