Lee Cronin, Yeni Evil Dead Filmini Yönetecek

Sam Raimi'nin seçimi

Korku filmleri dünyasının kült eserlerinden olan The Evil Dead serisi Sam Raimi'nin 1981 yılında çektiği ilk filmle başlamıştı. Daha sonra 1987 ve 1992'de iki devam filmini izlediğimiz Evil Dead'in 2013 yılında yeni bir filmi vizyona girdi. Ancak bu filmde Sam Raimi yerine Fede Alvarez yönetmen koltuğunda oturuyordu. Eski filmler kadar iyi olmasa da Alvarez'in versiyonu yeni dönem Evil Dead filmlerinin önünü açmış oldu.

Serinin başrolü Ash Williams karakterini canlandıran Bruce Campbell, son yaptığı açıklamada yeni bir filmin yolda olduğunu belirtti. "Lee Cronin yeni Evil Dead filmini yazıp yönetecek. Filmin adı Evil Dead Now olacak ve Lee'yi bizzat Sam seçti. Cronin, The Hole in the Ground adında iyi bir iş yapmıştı. Yakında çalışmalara başlayacağız." diyerek filmin adını da doğruladı. 

2013 versiyonunda olduğu gibi Evil Dead Now'da da başrol olarak Bruce Campbell'ı görmeyeceğiz. "Kendi ayakları üstünde duran, farklı kahramanları işleyen daha dinamik bir iş yapabilirsiniz. Bu noktadan sonra film artık kendi başına bir yapım."  şeklinde konuşan Campbell muhtemelen bir cameo olarak karşımıza çıkacaktır.

Tıpkı Sam Raimi gibi artık Bruce Campbell da Evil Dead serisinin kamera arkası tarafından seriye destek verecek. Yapımcı ekip arasında bu iki ismin yer alması da filmle ilgili umutların yükselmesine neden oluyor. The Hole in the Ground ile hem yazar hem yönetmen olarak kendisini ispatlayan Lee Cronin'de büyük patlamasını bu filmde yapabilir. Henüz resmi bir kadrosu ya da çekim tarihi açıklanmayan Evil Dead Now'ın vizyon tarihi de belli değil. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum