Sam Raimi, Doctor Strange 2'yi Yöneteceğini Doğruladı!

Son dönemlerin en güzel haberi

Sinemadaki çizgi roman uyarlamalarını düşününce son dönemde akıllara hep MCU gelse de bunun çok öncesinde oldukça başarılı bir Spider-Man serisi izledik. Sam Raimi'nin yönettiği üçlemenin son filmi her ne kadar hayal kırıklıklarına yol açsa da tarihin en iyi Spider-Man filmi olan ikinci film bugün bile büyük bir keyifle izleniyor. Spider-Man 3'ten beri Marvel'dan uzak duran Sam Raimi'nin yeni dönem MCU'da görev alacak olması da oldukça heyecan verici gözüküyor.

Aslında Sam Raimi'yi sadece Spider-Man üçlemesiyle kısıtlamak kendisine biraz haksızlık olur, usta yönetmen aynı zamanda başarılı bir korku filmi yönetmeni. Geçen sene San Diego Comic Con'da duyurulan Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın korku türüne yakın bir film olacağı ve bu zamana kadar ki en korkunç MCU filmi olacağı duyurulmuştu. İşin bu boyutunu da düşününce Sam Raimi'nin bu filmi yönetecek olması işleri harika bir hale getiriyor.

"Doctor Strange'i çocukken de çok severdim ancak o her zaman Spider-Man ve Batman'in arkasından gelirdi. Dr. Strange benim için en iyi beşinci çizgi roman karakteriydi, oldukça orijinaldi. Günün birinde Doctor Strange filmi çekeceğimi tahmin bile edemezdim. Yani bu benim adıma epey eğlenceli bir tesadüf oldu. Keşke bu filme dahil olacağımı önceden bilebilseydim." diyor Raimi.

İşin bambaşka bir boyutu daha var, o da yeni Doctor Strange filminin çoklu evrenleri konu alacak olması. Bu noktada hayranların en büyük beklentisi en azından Spider-Verse benzeri bir şekilde Tobey Maguire'ın Spider-Man'ini MCU içerisinde görebilmek.

Başrolünde Benedict Cumberbatch'ın yer alacağı Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın 5 Kasım 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum