Legacy of Kain Yeniden Yapımları Yolda Gibi

Comic-Con’da ilk işaretler görülmüş

Yeniden yapımları gelsin dediğimiz oyunları sıralayacak olsam listede mutlaka yer alacak bir seri Legacy of Kain. Benim gibi düşünen birçok oyun sever olduğundan da eminim. Bu gruptaki oyuncuları sevindirebilecek bir gelişme söz konusu.

Resetera kullanıcılarından birisi San Diego Comic-Con’da sergilenen Legacy of Kain heykelinin yanında bir detay fark ediyor: “Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered” yazan bir etiket.

Bu paylaşım sonrasında GameSpot ekibi Dark Horse Comics Başkan Yardımcısı Randy Lahrman ile irtibata geçip konu hakkında bilgi almak istiyor. Lahrman, Comic-Con’da sergilenen heykelin Ağustos’ta satışa sunulacağını belirtiyor ama oyunların yeniden yapımları konusunda bir yorumda bulunmuyor.

Zaten söz konusu stanttan yeniden yapımlarla ilgili işaretleri hemen kaldırmışlar. Ama bir kere kayıt altına alındı, yapacak bir şey yok :)

2022’de Crystal Dynamics Legacy of Kain serisine geri dönüşle ilgili oyun severlerin görüşlerini topladıkları bir anket yapmış ve bu anket yoğun bir ilgi görmüştü. Şirket, normalde bu tür anketlere birkaç bin katılım görülürken Legacy of Kain anketine 100.000’den fazla katılım sağlandığını açıklamıştı.

Anlaşılan o ki bu ilgi karşılığını bulmuş ve 2 oyunun da yeniden yapımları için kollar sıvanmış. Elbette resmî açıklama gelmeden kesin konuşmak uygun olmaz, ama yine de beni sevindiren bir haber olduğunu söyleyebilirim. Umarım fazla bekletmezler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum