LEGO'nun Yeni NES Seti Görücüye Çıktı

Hopla zıpla Mario

LEGO'nun yakında duyurmayı planladığı Nintendo Entertainment System LEGO seti, Çin kaynaklı olarak erkenden sızdırıldı. Çinli web sayfası VJGamer'ın yayınladığı görsellerde bu yeni LEGO setinde NES konsolu, ufak bir televizyon, kontrolcü ve Super Mario Bros kartuşu olduğu görülüyor. Üstelik mekanik aksamlı (aksam dediğim de televizyonun yan tarafındaki manivela kolu) bu LEGO setinde, televizyon ekranındaki Mario'yu hoplayıp zıplatabiliyorsunuz da :)

Bu sızıntıların ardından LEGO da resmi açıklamayı yaptı ve setle tanışmış olduk.

Toplamda 2646 parçadan oluşacak bu sette televizyon ekranındaki arkaplan da hareket ediyormuş ve Adventures with Mario Starter Course setindeki Mario figürü kullanıldığında ek özellikler açılıyormuş (buna müzik de dahil).

EczXV2FWAAQdIfD

EczXUYxX0AATEEG

Bu setin fiyatı ise oldukça tuzlu, StoneWars'un haberine göre setin yaklaşık fiyatı 229 dolar olacak. Bu da bizim paramızla 1600 lira gibi uçuk bir miktara denk geliyor. Bunun yerine ikinci el Nintendo Entertainment System konsolunu 300 ile 500 lira arasında bulmak mümkün :) Ama tabii bu setin içinde gıcır gıcır retro bir televizyon da var, onu da unutmamak lazım. Elbette bu kısmı işin şakası, LEGO hastaları bu seti koleksiyonlarına katmak için gün sayacaktır muhtemelen. Setin piyasaya çıkış tarihi ise 1 Ağustos.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum