Lies of P'nin Yönetmeninden Görüntülü Mektup Var: DLC Yolda

Ji Won Choi oyunun geleceğinden bahsetti

Son zamanların en iyi soulslike oyunu olan Lies of P'nin yönetmeni Ji Won Choi bir kez daha ekran karşısına geçti ve bu sefer kafasındaki o çok terleten maskeyi çıkardı :) Ji Won Choi hem oyunun mevcut durumundan, hem yeni yamalarla gelecek olan değişikliklerden, hem de gelecek planlarından bahsetti.

Videoyu mutlaka baştan sona izlemenizi tavsiye ediyorum, Ji Won Choi heyecanını net biçimde belli ediyor ve oldukça da güzel bir video hazırlamış bize.

İlk yamayla silahlarda bazı dengelemelere gideceklerini, bazı silahların güçlerini artıracaklarını söylüyor. Oyunun başları nedense bazı oyunculara zor gelmiş, o yüzden ilk kısımları kolaylaştıracak bir boost çalışması içindelermiş. Bunu da P-Organ'daki bir geliştirmeyi baştan verip Polendina'ya da 2 Quartz ekleyerek yapacaklarmış. Dükkana 2 Quartz eklenmesi daha baştan P-Organ geliştirerek yeni yetenek kazanmanızı da sağlayacak.

Bunun yanı sıra oyuna Alidoro'nun kıyafeti ve maskesi de eklenecek, ayrıca maske ve gözlük aynı anda takılabilir hale getirilecekmiş. Burası işin kozmetik tarafı, ama kabul etmek lazım ki Alidoro'nun maskesi de bir hayli güzel.

Videonun sonlarına doğru planladıkları DLC'den de iki eskiz çalışması paylaştı Ji Won Choi. Şu an bu DLC'ye odaklanmış durumdalarmış. Bir an önce çıksa da oynasak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum