LinkedIn'e Karşılıklı Oynayabileceğiniz Oyunlar Geldi

Siz yine de patronunuzu yenmeyin...

Ben şahsen LinkedIn'in ülkemizde "yeterince" iyi kullanılamadığını düşünüyorum. Herkesin "ben sabah 6'da kalkıyorsam bana şanslı diyemezsin" tadında yazılar paylaştığı bu muhteşeme B2B platformu, artık oyun dünyasında da varlık gösterecek. Patronlarınız ve iş arkadaşlarınız ile LinkedIn üzerinden oyun oynayabileceksiniz.

Oyunlar internet sitesi üzerinden ya da mobil uygulamadan oynanabiliyor. Evet, oyunlar diyorum zira birden fazla seçenek var: Crossclimb, Pinpoint ve Queens.

Oyunların temellerini Wordle ve sudoku'dan aldığını söylemek mümkün. Her oyunu biraz deneyim etmeye çalıştım. Crossclimb aralarında anlam veremediğim ve en sevmediğim oyun oldu diyebilirim. Crossclimb'da Wordle gibi ipuçlarından kelimeleri bilip en sonunda ana kelimeyi ortaya çıkartmanız gerekiyor.

Pinpoint ise direkt olarak Wordle klonu gibi çalışıyor. Önce bir ipucuyla tahmin yapıyorsunuz. Eğer tahmininiz doğru değilse ikinci bir ipucu açılıyor. Sırayla, beş cevapta sonuca ulaşana kadar ipucu almaya devam ediyorsunuz.

Queens ise, sudokunun LinkedIn tarifesi görmüş hali gibi. 

Oyunlardaki skorlarınızı,"bağlantılarınızla" da paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum