Lionsgate, Büyük Bir John Wick Oyunu Yapmak İstiyor

“John Wick de bir AAA oyunu hak ediyor” diyorlar

John Wick serisi 3 filmi geride bıraktı, 4. için geri sayım devam ediyor, önümüzdeki Mart ayında gelecek kendisi. Seyircilerden gayet olumlu tepkiler aldığını, kendine geniş bir hayran kitlesi edindiğini söylemek mümkün. Bu durumun oyun dünyasına da bir yansıması olması beklenir, ama şimdiye kadar sadece ufak bir oyunla ziyaret etti oyun dünyasını.

Bu durum önümüzdeki dönemde değişebilir, en azından Lionsgate CEO’su John Feltheimer’ın sözleri böyle bir ihtimale işaret ediyor. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen mali durum toplantısında Feltheimer, yönetim olarak seriyi geliştirmek, genişletmek istediklerini, büyük bir video oyun projesini hayata geçirmeyi düşündüklerini, hatta bununla ilgili çalışmalara da ufak ufak başlandığını söylüyor.

“John Wick için büyük bir AAA oyun yapılabileceğine inanıyoruz. Teklifleri masaya yatırıyoruz. Bunu ileriye taşımak niyetindeyiz, fakat şu anda bu konu üzerinde daha fazla açıklama yapamayacağım” diyor Feltheimer.

John Wick Hex, fena bir oyun değil; ama elbette böylesi büyük bir markadan daha büyük bir oyun bekliyordu takipçileri. Şirketin CEO’su, o beklenen oyunun önümüzdeki dönemde gelebileceğini açıklamış oldu. Bakalım ne kadar bekleyeceğiz bu oyunun duyurulması için.

YORUMLAR
biwaly
7 Kasım 2022 12:47

Aga John Wick oyunu halihazırda var zaten. Watch Dogs Legion'da ajan herif olarak oynayın tamamdır. :)

Parolamı Unuttum